Ik ben Afiena

Inspiratie 

Als ik met de ogen open door mijn omgeving wandel dan zie ik een onuitputtelijke hoeveelheid inspiratie. Het juiste motief of decor is voor mij soms afhankelijk van een vooropgezet idee maar kan ook spontaan mijn pad kruisen. In het uitleven van mijn creativiteit maak ik van beide mogelijkheden dan ook volop gebruik. 

Over mijzelf

Afiena OttervangerIn de ei maand mei ben ik geboren en in de loop van mijn leven heb ik n en ander land op deze wereld leren kennen. Mijn levensreis begon in Nederland, via de VS naar Zwitserland, Duitsland en tenslotte weer terug in Nederland.Na schooltijd, opleiding en ervaring in het beroepsleven, heb ik mij gewijd aan het managen van mijn gezin (= echtgenoot en drie dochters).

Vandaag is het zo ver dat de kinderen (grotendeels) op eigen benen staan en ik langzaam maar zeker meer tijd aan mijn hobbys kan besteden, wat ik dan ook met volle overgave doe.

Door mijn man word ik in mijn hobby's gesteund en gestimuleerd en in mijn omgeving heb ik bijna alle mogelijkheden voor het uitleven van mijn ambities.
 

Handvaardigheid

Handvaardigheid - meer voorbeeldenIn het verleden heb ik door middel van een aantal creatieve projecten ervaring opgedaan in het handwerken en decoreren. ... meer & voorbeelden >

 

 

 

 

 

Schilderen

Schilderen - meer voorbeeldenTijdens mijn opleiding MBO Kunstonderwijs heb ik vele schildertechnieken kunnen leren om mijn ideen uit te werken. ... meer & voorbeelden >

 

 

 

 

Artikelen 'Ik ben Afiena'


©2021 Afiena Ottervanger